Les Sybelles 2017

03, apr, 2017

In maart een mooie wintersport vakantie gehad in Les Sybelles met 3 maten. Een zeer sfeervolle wintersportplaats waarbij we een heerlijk appartementje hadden aan de piste. Ditmaal met magnetron (die miste we zo in Risoul waardoor we daar alle vooraf ingeslagen magnetron maaltijden Au bain-marie klaar moeste maken). Hulde voor de reisleider!

We zaten om precies te zijn in: Résidence L’Orée des Pistes. Een prima 3-kamerappartement met een bakker en supermarkt op loopafstand. Overige faciliteiten zoals het zwembad, de sauna of restaurant waren ook om de hoek, ideaal!

We waren dus van alles gemakken voorzien en van alles was er meer dan genoeg: sneeuw, zon en bier! Van dat laatste hebben we uitbundig genoten in de Yeti waarbij ik kennis maakte met het fenomeen “pitcher”. Damn wat vliegen de liters je dan om de oren. Was een mooie voorbereiding op Dutchweek, ben benieuwd hoe dat los zal lopen.

Helaas was het niet heel de vakantie feest. Zo verdraaide Sander zijn knie bij het uitstappen van de lift en sprong er op de terugweg nog een veer van zijn auto. Verder verloor ik bijna mijn snowboard nadat ik deze (stom stom stom) had losgemaakt toen ik even verstrikt was geraakt in de pow pow. Tja, stilstand is achteruitgang! Weer van geleerd.

Alle ervaringen nemen we weer mee, op naar de volgende wintersport. Iedereen nogmaals bedankt, cheers!